ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ VOX

theodoridou-stella-kalli <img class="alignleft size-medium wp-image-252" src="http://www.shadowplaystudio cheap vardenafil.com/wp-content/uploads/2015/11/kalli-theodoridou-300×200.jpg” alt=”kalli-theodoridou” width=”300″ height=”200″ />Για ακόμα μια χρονιά η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του χάρτη της νυχτερινής Αθήνας, μιας και φροντίζει να είναι συνεχώς κοντά στο κοινό της με ζωντανές εμφανίσεις. Και ενώ τα τελευταία χρόνια την απολαμβάναμε από την πίστα του νυχτερινού κέντρου ΦΩΣ, πλέον μεταφέρεται στο γειτονικό μαγαζί, VOX, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία επιτυχίας, που διαγράφει εδώ και χρόνια. Στο πλευρό της θα έχει τη Στέλλα Καλλή, που πέρσι εμφανιζόταν στην ίδια πίστα με τον Γιώργο Γιαννιά και το Χρήστο Μενιδιάτη κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και μια θέση στο φετινού πρόγραμμα του κέντρου. Θεοδωρίδου Καλλή ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές και τις δυνάμεις του και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι.

Μπορεί οι δύο τραγουδίστριες να μην έχουν συνυπάρξει ξανά στη σκηνή, όμως έχουν κάτι κοινό να τις ενώνει. Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο συνθέτης που έχει γράψει πολλές επιτυχίες και στις δύο, και σίγουρα αποτελεί έναν κοινό παράγοντα επιτυχίας για τις πορείες τους. Δύο αγαπημένες φωνές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι πανέτοιμες να μας χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις και ατελείωτο κέφι και διασκέδαση. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς για Θεοδωρίδου VOX ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Καλλή, και πολύ σύντομα το τρίο της επιτυχίας θα είναι κοντά μας.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ VOX ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Μετρά δύο δεκαετίες ασταμάτητων επιτυχιών. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανήκει επάξια στο πάνθεον των γυναικείων φωνών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, μιας και η αξεπέραστη φωνή αλλά και οι δισκογραφικές της κυκλοφορίες την έχουν εκτοξεύσει στα καλύτερα ονόματα του τραγουδιού. Τα λόγια είναι περιττά για το ταλέντο που όλοι έχουμε γνωρίσει κα αγαπήσει. Φέτος, επιστρέφει δυναμικά και πάλι στην περιοχή της Ιεράς Οδού και συγκεκριμένα, στο VOX. Μοναδικές βραδιές, υπό τον ήχο των μεγαλύτερων επιτυχιών μας υπόσχονται Νατάσα Θεοδωρίδου VOX.

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ VOX ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Τα τελευταία χρόνια οι μετοχές της έχουν εκτοξευθεί και όχι άδικα, αφού η άρτια φωνή και ταλέντο της επί σκηνής μονάχα εκεί θα μπορούσαν να την είχαν οδηγήσει. Η Στέλλα Καλλή, κάθε χρόνο, κατέχει μια θέση δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας, και φέτος έρχεται να συνεργαστεί ακόμα με ένα, τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θεοδωρίδου Καλλή Vox είναι η επόμενη τοπ συνεργασία, που θα απολαύσουμε πολύ σύντομα στη νυχτερινή Αθήνα, και αναμφίβολα, θα κερδίσει από τη πρώτη στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις. Εν αναμονή της μεγάλης αυτής μουσικής συνάντησης.

VOX ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στη νυχτερινή Αθήνα, έχει καταφέρει να παραμένει σταθερά και κάθε χρονιά σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης. Το VOX ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης, φιλοξενώντας πάντοτε στη σκηνή του τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Από την πίστα του έχουν περάσει αμέτρητοι καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει γερά το στίγμα τους στη διασκέδαση της πόλης. Φέτος, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ακόμα μια δυνατή μουσική σύμπραξη, εκείνη της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Στέλλας Καλλή. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο για τη μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας και οι θαυμαστές μετρούν ήδη το χρόνο αντίστροφα για τις εμφανίσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο. Vox Θεοδωρίδου Καλλή είναι ομολογουμένως, το επόμενο καυτό σχήμα της σεζόν!