ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΠΑΤΗ NORTH

Εμπατή North live stage Κωστόπουλος - ΣτάμοςΈνα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας, το Έμπατη North Stage είναι μαζί μας για ακόμα μια σεζόν, από την Βαρυμπόμπη, όπου στεγάζεται από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό. Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ακολουθείται από φανατικό κοινό από όλες τις μεριές της πόλης, που συρρέει να απολαύσει το μοναδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα του buy levitra cheap. Το Έμπατη North αποτελεί εγγύηση διασκέδασης, αφού φροντίζει κάθε φορά να φέρνει στη σκηνή του τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες. Τη φορά αυτή, φιλοξενεί και πάλι το Χάρη Κωστόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται συνεχώς στην πίστα του, τον Αντρέα Στάμο, που παρά τα χρόνια πορείας του συμμετέχει για πρώτη φορά σε σχήμα του, αλλά και τον Θανάση Βασιλάκο με την Φανή Αβραμίδου, που ανοίγουν το πρόγραμμα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Τα τελευταία χρόνια η συνεργασία του με το Έμπατη North έχει δοκιμαστεί και έχει αποφέρει το πιο καλό αποτέλεσμα, μιας και ο κόσμος του κέντρου τον έχει λατρέψει. Το μοναδικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Χάρης Κωστόπουλος αλλά και οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει μέσα στα τριάντα χρόνια πορείας του στο χώρο της μουσικής, κάνουν το κοινό να τον λατρεύει. Το Έμπατη North μας δίνει και πάλι την ευκαιρία να τον δούμε από την πίστα του, σε μια συνεργασία που φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στη ζωή της νυχτερινής διασκέδασης. Κωστόπουλος Έμπατη North έχουν συνδέσει πλέον τα ονόματά τους και η κοινή του πορεία είναι συνεχώς ανοδική.

ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Τον βλέπουμε κάθε χρονιά να συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας. Από την πρώτη κιόλας φορά που ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις, πριν από 25 χρόνια, συνεργάστηκε με κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, και συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι και σήμερα. Φέτος, τον βλέπουμε για πρώτη φορά να συνεργάζεται με τον Χάρη Κωστόπουλο, ένα εξίσου μεγάλο όνομα της λαϊκής διασκέδασης. Ο Αντρέας Στάμος θα μοιραστεί μαζί του την πίστα του ΕΜΠΑΤΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και το μόνο βέβαιο είναι πως θα φέρει τα πάνω κάτω. Κωστόπουλος Στάμος ΕΜΠΑΤΗ NORTH θα αποτελέσουν τον απόλυτο συνδυασμό της επιτυχίας για φέτος.

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Είναι ένα από τα κλασικά στέκια διασκέδασης της Αθήνας, που κοσμεί τα βόρεια προάστια και μας χαρίζει κάθε σεζόν έναν εγγυημένο προορισμό τις βραδιές που θέλουμε να περάσουμε πολύ καλά. Το Έμπατη North φιλοξενεί στη σκηνή του ονόματα της νύχτας που ξέρουν καλά πώς να μας κάνουν να περνάμε αξέχαστα. Αντύπας, Άντζελα Δημητρίου, Πέτρος Ίμβριος είναι μόνο ελάχιστοι από τους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την πίστα του. Τα τελευταία χρόνια των σχημάτων του ηγείται ο Χάρης Κωστόπουλος, με το πείραμα πλέον να έχει δοκιμαστεί και πετύχει πολλές φορές. Έτσι, δεν θα μπορούσαν παρά να το επαναλάβουν και φέτος. Κωστόπουλος Στάμος Έμπατη North είναι η χρυσή τριάδα της επιτυχίας που θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε άνευ προηγουμένου!