4711 Sxoinas club

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα μπορούμε να απολαύσουμε τον Διονύση Σχοινά στο 4711. Η δοκιμή ξεκίνησε το χειμώνα 2011-12 με απόλυτη επιτυχία και έκτοτε η συνεργασία των δύο συνεχίζει κανονικά και ασταμάτητα. Το κοινό του διάσημου καλλιτέχνη ανυπομονεί για την έναρξη των νέων αυτών εμφανίσεων, που το μόνο βέβαιο είναι πως και πάλι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Αυτή τη φορά ωστόσο, το διάσημο club, μεταφέρετε από τα βόρεια προάστια, και φιλοξενείται πλέον στο χώρο του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο στο Γκάζι.

4711 σχοινασΣε ανανεωμένο χώρο λοιπόν, και με άκρως ανεβασμένη διάθεση, όπως πάντα, ο διάσημος τραγουδιστής θα μας περιμένει για να μας κάνει να διασκεδάσουμε απίστευτα με τις 90s και όχι μόνο επιτυχίες του. Το μοναδικό του ταλέντο να ξεσηκώνει τους θαμώνες του κέντρου τον έχει αναδείξει σε σταθερή αξία για το 4711 όλα αυτά τα χρόνια, και πλέον το ντουέτο Διονύσης Σχοινάς 4711 έχει αποτελέσει κλασική αξία στην αθηναϊκή νύχτα. Και κάπως έτσι, θα μετρήσει ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν και φέτος, αφού είναι ήδη εγγυημένο πως θα είναι από τα σχήματα που θα ξεχωρίσουν για ακόμα μια φορά και θα μας κάνουν να θέλουμε να τον απολαμβάνουμε συνέχεια.

Με πορεία στο χώρο για πάνω από δύο δεκαετίες, ο Διονύσης Σχοινάς μας έχει χαρίσει ατελείωτες επιτυχίες και έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πίστες. Αποτέλεσμα αυτών; Μια καριέρα που πολλοί καλλιτέχνες θα ζήλευαν αλλά και η επιτυχία που την εισπράττει με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με την τεράστια αγάπη που του δείχνει το κοινό του, που τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του βήμα. Είτε το χειμώνα στην Αθήνα, είτε το καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου πραγματοποιεί τις τελευταίες χρονιές τις εμφανίσεις του, επικρατεί στην κυριολεξία το αδιαχώρητο, και η επιτυχία που σημειώνει είναι μοναδική και πέρα από κάθε προσδοκία.

Με τη δισκογραφία του να μετρά ήδη από το 1994, με το πρώτο του άλμπουμ να έχει τίτλο «Πρώτη αγάπη», ο Διονύσης Σχοινάς ξεχωρίζει και κάνει αίσθηση από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αυτή ήταν η αρχή για μια λαμπερή καριέρα που έφτασε στο απόγειό της στα 90s και τα 00s. Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ένα συνώνυμο της απόλυτης διασκέδασης και των μοναδικών επιτυχιών που ακούγονταν ασταμάτητα και αγαπιούνται μέχρι και σήμερα. «Τι σου ζήτησα», «Σ’αγαπώ», «Δημόσια συγγνώμη» και «Μου ταιριάζεις» ήταν οι επόμενοι δίσκοι που κυκλοφόρησε και τον εκτόξευσαν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Οι επιτυχίες που γεννήθηκαν από τους δίσκους αυτούς ήταν αναμφίβολα πολλές και βοήθησαν πολύ ώστε ο Διονύσης Σχοινάς να εδραιωθεί για τα καλά στο χώρο της μουσικής.

Και ύστερα από αυτή την τρομερή επιτυχία που γνώρισε τις δεκαετίες εκείνες, επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο της αθηναϊκής νύχτας, πριν πέντε χρόνια, με μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης. Από τη σκηνή του club 4711 τηλεφωνο , που τότε βρισκόταν στο Κολωνάκι, ξεκίνησε δυναμικά μια σεζόν που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Χορός, αγαπημένες επιτυχίες, δικές του αλλά και άλλων καλλιτεχνών, και τρελό κέφι από τον ίδιο συνετέλεσαν στο να περνά ο κόσμος απίστευτα και να τον αποθεώσει και πάλι. Δεν είναι τυχαίο πλέον λοιπόν, που Διονύσης Σχοινάς 4711 έχουν συνδέσει τα ονόματά τους σε μια πορεία που, όπως φαίνεται, έχει ακόμα μεγάλη συνέχεια. Προς το παρόν, αναμένουμε αυτή τη νέα σεζόν, που θα μας κάνει να διασκεδάσουμε και πάλι άνευ προηγουμένου.